Krokusvakantie is bij veel Belgische gezinnen synoniem voor skivakantie. Bij jullie ook? En is het - door de pandemie - een tijd geleden dat je op de latten gestaan hebt? Dan heb je zeker iets aan deze tips!

‘In het zwart’ werken lijkt misschien aantrekkelijk, zowel voor bedrijven als werknemers. Toch blijf je er maar beter van weg. De risico’s van zwartwerk wegen niet op tegen de voordelen. We hebben ze hier voor je opgelijst.

Wat gaat de tijd snel! 2 jaar geleden besloten wij, Verzekeringen Fonteyne en Verzekeringen Devrieze, de handen in elkaar te slaan. Het bleek een geslaagde zet, want ons kantoor zette sinds onze fusie mooie stappen voorwaarts. Wij zijn alvast zeer tevreden en hopen uiteraard dat jullie dat ook zijn!

“We houden het simpel en vieren thuis.” Da’s gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk komt er toch heel wat kijken bij een sfeervol kerstdiner of een memorabele oudejaarsavond. Op het feestmenu bij ons: 7 tips om het gezelligste feest in jaren te organiseren.

Klanten die 'De Druivelaar' wensen mogen gerust langskomen in een van onze kantoren! Prettige (veilige) feesten!

Bereken je pensioenkloof

Bereken je pensioenkloof

16 november 2021

Ben je als ondernemer goed voorbereid op je pensioen? Na je pensioen wil je vast wel je huidige levensstandaard behouden. Wil je weten welk extra pensioenkapitaal je daarvoor best spaart? Gebruik je hiervoor alle fiscaal voordelige opties?