De internationale motorrijtuigenverzekeringskaart, beter bekend als de ‘groene kaart’ is niet meer groen en dubbelzijdig, maar wel enkelzijdig wit met zwarte letters. Is zowel digitaal als schriftelijk rechtsgeldig.

De KBC Mobile app is zoveel meer dan een banking app: Weet dat je je verzekeringen ermee kan beheren, ook als je géén bankklant bent!

Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Sluit tot eind april een full omnium voor je personenauto, inclusief pechverhelping en krijg 2 maanden gratis Verrekend als premiekorting op je 1e jaarpremie. Aanbod geldig mits aanvaarding van het te verzekeren risico.

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn de kantoren gesloten op: • Donderdag 24, vrijdag 25 december en zaterdag 26 december • Vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari