Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Sluit tot eind april een full omnium voor je personenauto, inclusief pechverhelping en krijg 2 maanden gratis Verrekend als premiekorting op je 1e jaarpremie. Aanbod geldig mits aanvaarding van het te verzekeren risico.

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn de kantoren gesloten op: • Donderdag 24, vrijdag 25 december en zaterdag 26 december • Vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari

Beste klanten, 2020 was een bewogen jaar waarin iedereen flink wat extra inspanningen moest doen en veel zaken anders liepen dan verwacht. Gelukkig kunnen we dankzij ieders inzet hoopvol vooruitblikken op volgend jaar! We wensen iedereen fijne feestdagen en een succesvol 2021 toe!

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.