Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

KBC Cyberverzekering

KBC Cyberverzekering

13 december 2022

Bescherm je zaak tegen ongewenst Cyberaanvallen!

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

VAB lanceert de service ‘online pechverhelping aanvragen’ nu ook via KBC Mobile.

Verzekeringen Devrieze-Fonteyne en Zakenkantoor Ann Debrabander slaan de handen in elkaar! Bovendien openen wij een nieuw kantoor in Kemmel. Welkom vanaf 5 september 2022!