Beste klant, de Sint is geweest, de Kerstman komt eraan, kortom, 2023 loopt op zijn laatste benen. Voor je het weet scheuren we het oude jaar uit, het nieuwe jaar in. Daarom ligt in onze drie kantoren voor al onze klanten de scheurkalender voor het nieuwe jaar 2024 klaar. (zolang de voorraad strekt)

Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Sluit nog dit jaar een KBC-Life Pension Plan-RIZIV af! Vanaf volgend jaar hebben geconventioneerde vroedvrouwen (zowel met een zelfstandig als loontrekkend statuut) ook recht op een toelage van het RIZIV.

Kate is je digitale assistent die 24/7 voor je klaarstaat in KBC Mobile.