Herinner je je de uitspraak ‘thuiswerken is de norm’? Die strenge verplichting ligt al even achter ons, maar toch heeft corona op dit vlak definitieve veranderingen in gang gezet. Telewerk is een blijver. Maar waar moet je als ondernemer aan denken als je je medewerkers van thuis uit laat werken?

Tijdens de eindejaarsperiode zijn onze kantoren uitzonderlijk gesloten op zaterdag 24 en maandag 26 december en op zaterdag 31 december 2022. Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023!

Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

KBC Cyberverzekering

KBC Cyberverzekering

13 december 2022

Bescherm je zaak tegen ongewenst Cyberaanvallen!

Beste klant, de Sint is geweest, de Kerstman komt eraan, kortom, 2022 loopt op zijn laatste benen. Voor je het weet scheuren we het oude jaar uit, het nieuwe jaar in. Daarom ligt in onze drie kantoren voor al onze klanten de scheurkalender voor het nieuwe jaar 2023 klaar. (zolang de voorraad strekt)

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.