Veel te veel regen op korte tijd, of net lange periodes van droogte. Beide symptomen van de klimaatverandering kunnen serieuze schade berokkenen aan je eigendom. Gelukkig beschermt je brandverzekering je hiertegen! Meestal toch …

Cybercriminelen gaan alsmaar creatiever en sluwer te werk. Ook jouw onderneming - hoe klein ook - kan het slachtoffer worden van malafide onlinepraktijken. Maar we hebben ook goed nieuws: door jezelf en je medewerkers te informeren, maak je je bedrijf een stuk minder kwetsbaar. Enkele tips!

Bernard Fonteyne heeft bijna 50 jaar voor KBC gewerkt. Hij was KBC-verzekeringsagent in hart en nieren, maar hij combineerde ook een tijd bankieren en verzekeren. Een gouden KBC-jubileum, wie doet hem dat na?

‘In het zwart’ werken lijkt misschien aantrekkelijk, zowel voor bedrijven als werknemers. Toch blijf je er maar beter van weg. De risico’s van zwartwerk wegen niet op tegen de voordelen. We hebben ze hier voor je opgelijst.

Wat gaat de tijd snel! 2 jaar geleden besloten wij, Verzekeringen Fonteyne en Verzekeringen Devrieze, de handen in elkaar te slaan. Het bleek een geslaagde zet, want ons kantoor zette sinds onze fusie mooie stappen voorwaarts. Wij zijn alvast zeer tevreden en hopen uiteraard dat jullie dat ook zijn!

“We houden het simpel en vieren thuis.” Da’s gemakkelijk gezegd, maar in de praktijk komt er toch heel wat kijken bij een sfeervol kerstdiner of een memorabele oudejaarsavond. Op het feestmenu bij ons: 7 tips om het gezelligste feest in jaren te organiseren.